Juoksureissulla Aasiassa

Juoksureissulla Aasiassa

Pekka päätti jättää mukavan toimistotyön hetkeksi ja suuntasi huvin ja urheilun vuoksi Aasiaan. Myös Feetit pääsivät mukaan seikkailuihin. Tällä hetkellä Pekka juoksee, tapaa kiinnostavia ihmisiä ja nauttii hyvästä ruosta Vietnamissa ja valmistautuu samalla 20. marraskuuta olevaan Bankokin maratoniin. Myöhemmin juoksut jatkuvat Thaimaan lisäksi ainakin Myanmarissa ja Laosissa. Pekan juoksumatkailusta voi lukea lisää osoitteesta: http://www.runaroundasia.com/.  

Loistava päivä juoksulle!

Loistava päivä juoksulle!

Feetit Pohjois-Norjan tuntureilla. Kuskeina Kim ja Vilma.  

Cycle Center

Cycle Center

(lisää…)

Kovat kaverit kovissa paikoissa.

Kovat kaverit kovissa paikoissa.

Mukana varusteet, joilla pärjää kovissakin paikoissa. Yrjö Kopra kävi huhtikuussa juoksemassa Harkovan maratonin Itä-Ukrainassa. Lähtöalue oli asianmukaisesti suojattu ja maalialueella oleva ammus muistutti maan tilanteesta. Maalissa tyytyväinen mies; Feetit kulkivat lujaa! Yrjö ja Feetit nähtiin myös Länsiväyläjuoksussa ja seuraavaksi Helsinki City Runnilla ja Helsinki City Marathonilla.

Luonnon valinta teki meistä täydellisiä ...

Luonnon valinta teki meistä täydellisiä kestävyysjuoksijoita – mikä meni pieleen?

Nykyihmisen liikkuminen kahdella raajalla juontaa juurensa miljoonien vuosien taakse, jolloin puusta putoamisen jälkeen evoluutio muokkasi vartalomme luisen rakenteen, sekä lihakset ja jänteet vastaamaan energiataloudelliseen liikkumiseen. Kaikilla paljon liikkuvilla nisäkkäillä, joihin ihminenkin kuuluu, on sopeumia, jotka tukevat liikettä. Ihminen on kaikista nisäkkäistä ihan omassa kastissaan, eikä vähiten ainutlaatuisen lämmönsäätelyjärjestelmän ansiosta. Ihminen hikoilee koko vartalollaan, jolloin lihastyön […]

2016 mallit hyllyssä!

2016 mallit hyllyssä!

Intohimoinen yritys 2016

Intohimoinen yritys 2016

FEET2 Oy – intohimosta juoksemiseen FEET2 Oy on vuonna 2013 perustettu kahden miehen yritys, jonka päätoimialana on juoksujalkineiden suunnittelu ja tuotanto Kauko-Idässä. Suunnittelun kantava voima on luonnollisuus eli kuinka juoksujalkine voi auttaa sen käyttäjää juoksemaan kuten luonnonvalinta on tarkoittanut. Jalkaterän ja koko kehon luonnollinen iskunvaimennusmekaniikka on meillä jokaisella sisäänrakennettuna ja juoksujalkineiden suunnittelussa olemme kaikin tavoin […]

2016 mallit kohta kaupoissa!

2016 mallit kohta kaupoissa!

Feet-kontti siirretty Bremerhavenissa Langenessin kannelle. Laiva on tulossa nyt 17 solmun nopeudella  (16.3. klo 10) Gotlannin itäpuolella,  ja Helsingissä 17.3. klo 04.00.

Kisakenkä

Kisakenkä

Uudella Feet-teknologialla tehty kisakenkä!  

Vuoden 2016 mallit matkalla

Vuoden 2016 mallit matkalla

Kenkäkontti on MSC Rapallon kyydissä. ETA Helsinki 16.3.